CORONA / COVID-19

Udendørs desinficering

Corona virusen er ægte og vi står i en ny situation.

Har du brug for at få rengjort og desinficeret et udendørs område?
Det klarer vi hos Dlcs. Vi er fagfolk med ekspertise inden for overfladerens og efterbehandling og desinficerer for både private, det offentlige og virksomheder i hele Danmark. Hos os kan du vælge at få desinficeret en enkelt gang, men vi tilbyder også abonnementsløsning på professionel desinficering. Mangler du derfor desinficering af alt fra parker til legepladser, busskure eller offentlige toiletter, bør du ikke tøve med at ringe til os. Vi fjerner effektivt bakterier og virus fra alle udendørs overflader og områder, og vi kan endda desinficere effektivt helt uden brug af kemi. 

Vi fjerner effektivt bakterier og virus fra alle udendørs overflader og områder hvor mennesker færdes.

Professionel desinficering på abonnement

Med afdelinger i både København og Aarhus klarer vi hos Dlcs alt fra facaderens til desinficering og rengøring i hele Danmark. Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for området, og derfor kan vi garantere grundig og kvalitetsbevidst desinficering af udendørsområder. Faktisk er vi så sikre på kvaliteten af vores arbejde, at vi tilbyder tilfredshedsgaranti. 

Desinficering er vigtigt, men selvom vi har rengjort i dybden og dræbt alle vira og bakterier i et område, kan der med tiden hobe sig nyt skidt og bakterier op. Derfor tilbyder vi vores kunder et abonnement til desinficering af udendørsområder, hvor du kan vælge at få daglig desinficering, ugentlig desinficering eller desinficering hver 14. dag. Vi behandler, rengør og desinficerer alle typer af overflader og udendørs arealer, herunder:

 • Parker
 • Legepladser
 • Busskure
 • Gågader
 • Virksomheder
 • Togstationer
 • Offentlige toiletter
 • Pengeautomater
 • Busstationer
 • Og meget mere. 

Professionel og miljøvenlig udendørs desinficering 
Der findes midler, som hævder, at private selv kan desinficere i dybden udendørs. Vores erfaring er dog, at det kræver professionelt udstyr og ekspertise, hvis man vil være sikker på, at alle uønskede bakterier og belægninger er forsvundet efter en desinficerende behandling. Derudover kræver det utrolig lang tid, hvis man selv vil i gang med at desinficere uden det korrekte udstyr. Derfor anbefaler vi, at man henvender sig til en professionel, når der skal desinficeres udendørs.

Hos Dlcs kan vi tilmed desinficere udendørs arealer helt uden brug af kemi. Det kan vi, fordi vi arbejder og renser med damp af utrolig høj varme. Når vi desinficerer et udendørs areal, arbejder vi med udstyr, som kan spule vand med temperaturer helt op til 100 grader. Det betyder, at vi både rengør i dybden og samtidig fjerner og dræber alle bakterier og vira på arealet – helt uden brug af kemikalier. Skal vi være helt sikre på, at alle bakterier og vira er dræbt, kan vi også sørge for kemisk efterbehandling med desinficerende rengøringsmidler (også kaldet biocidholdige produkter), som samtidig dræber det, der eventuelt skulle være tilbage af begroninger såsom alger. 

Desinficering og spredning af virus og bakterier: Coronavirus/COVID-19
Hos Dlcs følger vi naturligvis sundhedsstyrelsens anbefalinger for at minimere risikoen for smitte – særligt i disse tider, hvor coronavirussen er på manges dagsorden. Derfor arbejder vi lige nu primært i udendørsområder og sørger for som minimum at holde den anbefalede afstand til vores kunder og andre mennesker i området. Har vores medarbejdere de mindste tegn på sygdom, vil de naturligvis ikke arbejde. Heller ikke udendørs.

Ring eller udfyld formularen
Jeg er klar til en snak om muligheder, potientielle løsninger, og giver gerne en fast pris på opgaven det er helt uforpligtende.
Kontaktinfomationer

Telefon:  5055 4404
E-mail: info@dlcs.dk

Egå Møllevej 5, 8250 Egå
Klostertorv 4B, 8000 Aarhus C
Bjerringbrovej 210, 2610 Rødovre
CVR: 38212184

Vira og bakterier smitter typisk ved, at en person, som er syg med virussen, hoster eller nyser på omgivelserne, hoster i hånden og hilser på en anden eller ved at efterlade bakterier på de ting, som han/hun rører ved.

Typisk bliver man derfor smittet, fordi en person i nærheden hoster eller nyser, hvorefter dråberne herfra rammer dine slimhinder. Man kan dog også blive smittet ved at røre ved en overflade, hvorpå der sidder en virus, og efterfølgende røre sig selv i eller ved næse, øjne eller mund. Det samme gør sig gældende for coronavirussen.

Netop derfor er det ikke kun vigtigt at desinficere sine hænder og indendørs arealer. Det er også i høj grad vigtigt at tænke over udendørs desinficering. 

algebehandling i Aarhus

Det kan være svært hele tiden at være opmærksom på, hvorvidt du har rørt ved noget udenfor, siden du sidst sprittede eller vaskede hænder. Det kan være alt fra et trappegelænder til et dørhåndtag eller måske en gynge på legepladsen, hvor der kan sidde vira og bakterier. Med desinficerende rengøringsmidler kan vi aktivt dræbe de bakterier og vira, som eventuelt kunne være til stede på sådanne udendørs arealer og overflader, og dermed mindske risikoen for smitte af coronavirus og andre sygdomme via overfladekontakt. 

Kontakt os for en snak om dine muligheder for udendørs desinficering
Overvejer du, om udendørs desinficering er løsningen for dig, hører vi altid gerne fra dig på telefon + 45 50 55 44 04 eller mail info@dlcs.dk. Vores erfarne medarbejdere er klar til at tage en uforpligtende snak om muligheder og potentielle løsninger, og de giver også gerne et tilbud på din opgave. 

Værd at vide om udendørs desinficering

 • Hvad er desinficering?
  Med desinficering fjerner du det, som du ikke nødvendigvis kan se, men som kan være mest farligt. Når du rengør med vand og sæbe, fjerner det synligt snavs, og det giver en pæn og rent udseende overflade. Vand og sæbe fjerner, men dræber ikke nødvendigvis bakterier og vira, som i værste fald kan være skadelige. Når vi benytter en desinficerende behandling udendørs, sikrer vi derfor ikke kun et pænt resultat, men også et sikkert og bakteriefrit resultat.
 • Hvorfor er desinficering udendørs vigtigt?
  Det er vigtigt at desinficere såvel udendørs som indendørs. Der kan hobe sig rigtig mange bakterier op udenfor, og når du opholder dig udenfor, kan du let få disse bakterier på kroppen og på tøjet. Nogle bakterier eller vira, som du kan finde på ting udenfor, kan i værste tilfælde gøre dig syg og være skyld i alt fra influenza til allergi. Derfor er det vigtigt ikke kun at tænke indendørs desinficering med i hygiejnen, men også udendørs. Særligt på steder, hvor der ofte opholder sig mange mennesker.
 • Hvor ofte bør man desinficere?
  Hvor ofte man bør desinficere, kommer i høj grad an på, hvor mange mennesker der opholder sig i området. En legeplads eller et offentligt toilet vil som regel have gavn af regelmæssig desinficering, hvor en virksomheds udendørsarealer måske godt kan nøjes med desinficering lidt sjældnere. Derfor tilbyder vi vores kunder en abonnementsløsning, hvor vi rengør og desinficerer deres udendørs arealer hver dag, hver uge, hver 14. dag eller måske en gang om måneden. Er du i tvivl om behovet for desinficering, står vores erfarne medarbejdere klar til at rådgive og vejlede dig, så I sammen kan finde den bedste løsning.