Vi er fagmænd med ekspertise inden for

Algebehandling af tage og andre overflader.

Algebehandlinger udføres med miljø godkendte produkter.

Vi tilbyder algebehandling af alle udendørs overflader for både private kunder, erhvervsvirksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner. Vi løser problemer med alge- og mosbelægninger på tage, facader, mursten, fliser, træ, plast, natursten og en andre hårde overflader. Vi har faste ture i de forskellige geografiske områder i løbet af året og har også plads til at servicere dig.

Prisliste Algebehandling

  • Algebehandling af op til 100 m2 tag Fra 950 kr
  • Algebehandling af andre overflader Fra 9 kr pr m2

Professionelle Algebehandlings firmaer SKAL bruge godkendte produkter.

Vi holder os løbende orienterede om de nyeste regler og retnings linier om brug af produkter og arbejdsmetoder som professionelt afrensning firma.

Du vil inden opstart på opgaven få en fast pris der indeholder alle forbundne udgifter.

Vi opererer med faste priser på algebehandling – afhængig af størrelsen af det areal, der skal behandles, samt algeangrebets karakter. Send os evt. et foto af det angrebede område. Ofte vil vi allerede på basis heraf  kunne give dig et tilbud på algerebehandling.

Godkendt af Miljøministeriet

Vi anvender KUN godkendte midler til bekæmpelse og desinficering af algevækst på overflader og tage. DLCS overholder dermed lovgivningen på området vedr. brug af produkter til bekæmpelse af algevækst. Dermed kan vi garantere at din Algebehandling bliver udført iflg gældende retningslinier.

Faste turnusordninger på algebehandling efter aftale

Vi tilbyder en fast turnusordning på algebehandling af tag og facader. Få behandlet dit tag en gang om året, så det altid tager sig godt ud. Dermed forlænger du samtidig overfladens levetid.

Ring eller udfyld formularen
Jeg er klar til en snak om muligheder, potientielle løsninger, og giver gerne en fast pris på opgaven det er helt uforpligtende.
Kontaktinfomationer

Telefon:  5055 4404
E-mail: info@dlcs.dk

Egå Møllevej 5, 8250 Egå
Klostertorv 4B, 8000 Aarhus C
Bjerringbrovej 210, 2610 Rødovre
CVR: 38212184

Forebyggende algebehandling

Selv om dit tag er nyt og endnu ikke er ramt af algeproblemer, vil det alligevel være en god ide at foretage en forebyggende algebehandling. Kom problemerne i forkøbet. En algebehandling forhindrer alger og mos i at “bosætte” sig på dit tag.

Undgå glatte træterrasser

Vi algebehandler også udendørs træflader – eksempelvis din træterrasse. Vores behandling virker inden for for få dage, også på din glatte træterrasse. Allerede efter få timer vil den glatte overflade begynde at gå i opløsning, og efter få dage kan du igen færdes på en træoverflade, uden risiko for at glide.

 

Hos DLCS har vi bred erfaring med algebehandling af tage.

Har du en vedligeholdeses aftale om algebehandling af dit tag el ikke? – Her ses rækkehus hvor en beboer får udført årlig behandling af sit tagareal.

Desinficering af andre overflader

Algebehandling kan med succes foretages på mange forskellige overfladetyper. Vi kan eksempelvis nævne tagsten, aluminium, vinduesrammer, vindueskarme, dørpartier, skilte, indkørsler, stensætninger. Fik vi nævnt, at vi også tilbyder oliebehandling?

Kontakt os for en snak om din algebehandling

Har du et tag, en terrasse, en indkørsel eller en anden overflade, som trænger til algebehandling? Så kontakt os i dag for en snak om, hvordan vi kan løse dine problemer. Vi har afdelinger flere steder i landet og vil hurtigt kunne komme til dig for en nærmere besigtigelse af din ejendom. Fra vores base i Aarhus leverer vi kvalificeret algebehandling , tagrensning og overfladebehandlinger over hele Danmark.

Vi kan også hjælpe dig med graffitirenssandblæsningfacaderens og fliserens.

 

Boligforbedring - Til alle boligejere i Aarhus Kommune

I mange villakvarterer ses det ofte, at mos og alger er groet fast i taget, på facaden eller fliserne. Det er sjældent et kønt syn, men algebehandling og maling kan heldigvis udbedre problemet.

DLCS fik omtale i fagbladet “Boligforbedring” der omdeles til alle boligejere i Aarhus kommune

Værd at vide om algerens

Hos DLCS har vi stor erfaring med effektiv tagrens for både private og erhvervskunder. Har du problemer med uskønne, grønne belægninger på taget, hjælper vi dig gerne med at fjerne problemet. Belægninger ses typisk på skyggesider, ved lav hældning på taget, eller hvor store træer skygger for taget. Uanset hvad problemet skyldes, tilbyder vi professionel og grundig desinficering af tage – og service af samme høje kvalitet.

Vi tager altid et kig på dit tag – og en grundig snak med dig – inden vi tager fat på selve algebehandlingen.

Det er vigtigt for os i DLCS, at vores algebehandling af dit tag lever op til de forventninger, du har. Vi vil gerne rådgive om den algebehandling, vi udfører og om behandlingens virkningstider.

Vores metode er ganske simpel. Vi sprøjter en skum ud over dit tag, som efterfølgende arbejder aktivt på taget, indtil alle begroninger er døde.

I løbet af kort tid begynder kemien aktivt at bekæmpe de begroninger, som sidder på dit tag. Den fulde effekt af behandlingen indtræder efter 6-12 måneder.

DLCS tilbyder desinficering af andre overflader hos både private og erhvervskunder. Har du problemer med belægninger på f.eks. facader, mursten, fliser eller andet, tager vi gerne et kig på det og giver et uforpligtende tilbud.

Vi renser også terrasser, fliser, plast, træ, natursten , murstensfacader, beton, alu, vinduesrammer, vindueskarme, dørpartier, skilte og graffiti, indkørsler, stensætninger og tilbyder desuden oliebehandling.

Du får både en faglig og praktisk vejledning i forbindelse med udførelsen af vores arbejde hos dig, og vi tilbyder desuden en fast turnusordning på desinficering af dit tag. Få behandlet dit tag en gang om året, så det altid tager sig godt ud – og du derved forlænger tagets levetid. Når vi desinficerer dit tag første gang, går der op til 12 måneder, før du kan se den fulde effekt af vores behandling. Ved meget begroede tage kan det være nødvendigt at gentage algebehandlingen.

Spørgsmål og svar om algebehandlinger

Ja, vi kan behandle imod algevækst på alle tagtyper og overflader.

Hvis taget er tilgroet over mange år, og der er et tykt lag mos på taget, kan det være nødvendigt at behandle taget over flere omgange. Det produkt, vi bruger, er uden sammenligning markedets mest effektive produkt, og algerne og mosset bliver slået ihjel. Men det kan tage langt tid, inden regnen får skyllet det døde mos ned fra taget. Ved meget tilgroede tage kan det derfor være nødvendigt manuelt at feje mosset ned fra taget.

Man kan typisk allerede se en effekt efter et par dage. De første tegn på, at behandlingen er aktiv, er, at det grønne skær forsvinder og bliver brunligt og vissent at se på. Men den fulde effekt af en behandling imod alger ses først efter op til 12 måneder. Det betyder så samtidig, at behandlingen varer og er aktiv i op til 12 måneder.

De fleste af vores serviceaftaler om algebekæmpelse bliver udført 1 x årligt i en aftalt fast uge. Vi anbefaler således et besøg 1 x årligt. På den måde er man sikret en god effekt af vores behandling året rundt.

Det produkt, vi bruger til algebekæmpelse, er godkendt til dette formål i Danmark. Men det er et kemisk produkt, og det er fremstillet som en gift, der aktivt bekæmper algevækst. Vi holder os løbende orienteret om gældende love om regler inden for brug af kemiske stoffer, og vi følger de retningslinjer, vi får fra Miljøministeriet og Arbejdstilsynet. Desuden holder vi os opdateret om REACH, som er EU´s grundlæggende kemikalielovgivning, der skal sikre, at kemikalier bruges forsvarligt.

Som ovenfor beskrevet følger vi de retningslinjer, vi får af Miljøministeriet og Arbejdstilsynet. Vi har bl.a. mulighed for at bekæmpe algevækst på overflader som facader og belægninger såsom fliser uden brug af kemikalier. Yderligere info kommer senere.