Vi er fagmænd med ekspertise inden for

Fliserens

Alt i rensning af fliser

Professionel fliserens & imprægnering i hele Danmark

Vi har i DLCS arbejdet professionelt med fliserens og imprægnering af fliser siden opstart i 2003. I dag har vi afdelinger i både København og Aarhus hvorfor vi kan hjælpe med fliserens i hele landet. Vores erfaring, professionelle maskiner og kompetente medarbejdere sikrer dig, at resultatet bliver perfekt.

Prisliste på fliserens

Priser er incl. moms

Få et prisestimat på fliserens

Det tager under ét minut..

Fliserens i dybden - uden skader på overfladen

Det er vigtigt at vælge et firma, der har den fornødne erfaring inden for overfladerensning, når en overflade skal renses tilbage til oprindeligt udseende. Vores metoder sikrer, at overfladen ikke tager skade. Bestil billig fliserens hos DLCS. – Ring 26 34 44 04 og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Hydrofobisk/oleofobisk imprægnering

Vi bruger markedets absolut bedste og mest holdbare imprægneringsprodukter. Vores imprægneringsprodukters egenskaber er testet i en periode på 10 år på både vandrette og lodrette, udendørs overflader.

Nyt liv i haven - Fliserens på terrasser og havestier

DLCS kan rense dine havefliser, terrassefliser og fliserne i din indkørsel, så alt ser ud som nyt. Giv udendørsarealerne nyt liv med en fliserensning. Velholdte fliser er også med til at øge ejendommens samlede værdi i en eventuel salgssituation.

Ring eller udfyld formularen
Jeg er klar til en snak om muligheder, potientielle løsninger, og giver gerne en fast pris på opgaven det er helt uforpligtende.

Få algebehandlet dit tag uden beregning ved udførelse af fliserensning

Kontaktinfomationer

Telefon:  5055 4404
E-mail: info@dlcs.dk

Egå Møllevej 5, 8250 Egå
Klostertorv 4B, 8000 Aarhus C
Bjerringbrovej 210, 2610 Rødovre
CVR: 38212184

Vi benytter overfladebehandlinger med stort fokus på miljø.

Miljøvenlig fliserens med Photocat Garden

Hos DLCS benytter vi en miljøvenlig overfladebehandling til fliser.
I forbindelse med arbejdet tænker vi altid på miljøet.

Vores produkt sikrer dig den bedste behandling på markedet. Beskytter efter rens og giver samtidig en flot overflade.

Overfladerbehandling med vores produkt nedbryder luftforurening og nedbryder organisk materiale ved hjælp af sol og regn.

Vores miljøvenlige behandling hjælper aktivt med at minimere vedligeholdelsen af terrassen, facaden
eller andre betonelementer.

Boligforeninger og institutioner

Vi har renset flisebelægninger for et stort antal boligforeninger og offentlige institutioner over hele landet. Vi påtager os gerne større fliserensningsopgaver og træffer selvfølgelig også gerne aftaler om løbende vedligehold af flisearealer. Vi tilbyder markedets bedste og mest effektive fliserens. Ring 26 34 44 04 og hør nærmere.

 

Vælg en fagmand, når du skal have renset fliser. Vi garanterer et  flot resultat.

Rensning af stentrapper og indgangspartier er også en del af vores ydelser.

Du får en fast pris på fliserens

Vi giver dig den bedste pris på rensning og imprægnering af fliser. Vi opererer med faste priser på fliserens – ingen overraskelser. Alt er aftalt på forhånd. Hos DLCS er en aftale en aftale. Indhent et gratis og uforbindende tilbud på fliserensning allerede i dag.

Erhverv

Vi er kendt som pålidelig leverandør af fliserens til erhverv. Præsentable flisearealer foran og omkring din virksomhed sender et vigtigt signal til dine kunder og gæster. 

Dine fliser bliver som nye

Vores nænsomme fliserens betyder, at din flisebelægning kommer til at få et udseende, som da de blev lagt. Vi renser alle former for fliser og fuger – også vægfliser, køkkenfliser og badeværelsesfliser. Til rengøring af fliser anvender vi kun de bedste metoder og miljøvenlige materialer. En efterfølgende imprægnering bevarer det flotte resultat.

Vi kan også hjælpe med graffitirensalgebehandlingsandblæsningfacaderens og
rensning af træterrasse. 

Vælg en fagmand, når du skal have renset fliser. Vi garanterer et  flot resultat.

Værd at vide om fliserens

DLCS har siden 2003 hjulpet både erhvervskunder og private med at rense havefliser og belægningssten for grønne belægninger og hårdt, indgroet skidt. Vi kan også hjælpe dig med at få dine havefliser og belægningssten til at fremstå flotte– med en skånsom og holdbar behandling.

Vi har erfaring med rensning og efterbehandling af betonsten, granit, skifer, natursten og herregårdssten.

Er din terrasse fuld af grønne belægninger? Er indkørslen fuld at gamle, grimme fliser, slidt af vind og vejr? Trænger dine udearealer i det hele taget til en makeover? DLCS tilbyder en professionel fliserens, der giver dine fliser et helt nyt look.

DLCS bestræber sig på altid at matche lige netop dine ønsker og behov. Det gælder naturligvis både ved fliserens hos private og hos erhvervskunder. Vi rådgiver dig gerne, så du opnår det bedste og mest holdbare resultat, både når det gælder selve rensningsmetoden og dine muligheder for at sikre overfladerne optimalt mange år frem.

Er du interesseret i et møde eller en uforpligtende samtale, skal du blot udfylde kontaktformularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt. Hvis du er interesseret i et prisoverslag, beder vi dig tage billeder af dit fliseareal og notere, hvor mange mdet drejer sig om. Det er vores erfaring, at det altid er nødvendigt med en snak for sammen at finde den optimale løsning.

Når man skal rense fliser, er det vigtigt at benytte sig af den helt rigtige metode. Det sikrer dig et optimalt resultat, der giver fliserne et helt nyt og friskt look, og medvirker samtidig til, at de gamle eller vejrbidte fliser ikke tager skade.

Det er meget vigtigt ikke at bruge en normal højtryksrenser, da den ødelægger overfladen på fliserne. Tryk og vandmængde er afgørende faktorer for at opnå den bedste fliserens.

DLCS er landsdækkende og servicerer derfor i hele Danmark.

Vi rykker ud med en kvalificeret analyse og rensning af dine fliser og klinker og fuldfører altid vores opgave optimalt.

Vores varemærker er grundighed, effektivitet og kundens tilfredshed.

Spørgsmål og svar om fliserens

Nej. Vi bruger damp til at rense overfladen på fliser. Dette er en meget skånsom afrensningsmetode for overfladen, som efterlader den helt ren uden at ødelægge den. Vores afrensningsmetode gør ikke, at overfladen efterfølgende bliver mere modtagelig for begroninger.

Ja. Vores afrensning fjerner ukrudt i fugerne. Men I bedes fjerne det værste ukrudt inden vores ankomst. Vi skal køre over områderne 3-4 gange med vores maskiner, hvis det er tæt begroet med ukrudt.

Ja, vores afrensning fjerner også algepest/mørke pletter på flisernes overflade. Ved misvedligehold af fliserne, hvor begroningerne og fugt/vand har lavet skader på flisernes overflade, kan der være permanente skader på flisernes overflader. Her kan vi tilbyde kemisk afrensning af overfladerne.

Det er en god ide at imprægnere overfladerne efter endt afrensning. På den måde beskytter man overfladerne optimalt mod nye begroninger. Men det er ikke et MUST. Den type imprægnering, vi benytter i DLCS, er efter vores erfaring det uden sammenligning bedste produkt til dette formål.

Vi gør brug af et hydrofobisk/oleofobisk produkt til overfladebeskyttelse på fliser. Dette sikrer, at nye begroninger og forurening har svært ved at sætte sig på overfladen igen.

Alger kan godt gro oven på en imprægnering. Derfor er det en god ide, at man 1 gang årligt udfører en behandling mod algevækst med et til formålet godkendt produkt.

Vi tilbyder også faste ordninger, hvor vi kommer 1 gang årligt og udfører en behandling mod algevækst. Efter endt afrensning udfører vi altid en behandling mod algevækst for at sikre os, at alle alger er døde.

Det kommer an på begroningernes omfang, antal m2, typer af fliser og om I har det rette afløb osv. I bedes kontakte os pr. tlf. eller mail, hvis I ønsker en snak om dette.

Hvis vi har udført afrensning med kemisk behandling mod algevækst, kan I allerede benytte arealerne igen et par timer efter afrensningen.

Hvis vi har imprægneret jeres fliser, skal I vente 48 timer med at benytte arealerne igen. (Der sker ikke noget ved at gå forsigtigt på fliserne. Men normal trafik anbefales først efter 48 timers tørretid).