Bag om firmaet

DLCS

Om DLCS - Historie & Vision

Dlcs blev startet i 2003 af Marco Machmuller som stadig den dag idag er indehaver samt daglig driftsleder af afrensnings afdelingen. Hvor vi varetager opgaver indenfor overfladerensning af alle typer af overflader, samt efterfølgende beskyttelse af overflader.

Vi har i dag 3 hoved service retninger –
 
Siden opstart har vi hvert år oparbejdet nyttigt erfaring fra udførte opgaver samt investeret kraftigt i nye systemer og maskiner for optimalt at kunne udføre opgaverne hos vores kunder.
 
Vi har idag den nødvendige erfaring der sikrer et helt optimalt resultat af de opgaver vi udfører samt at resultatet er langtidsholdbart. Som service firma er vores erfaring at konstant udvikling er nødvendigt for at imødekomme vores kunders ønsker om et perfekt resultat til en lav pris.
 
Vi ønsker at være det foretrukne service firma indenfor vores fagområde. Vi ønsker at give vores kunder en stabil god service til aftalt tid og at varetage opgaven fra A til Z til vores kunders tilfredshed.
 
Vores rådgivning er baseret på vores erfaring og vi ønsker ikke at love mere end vi kan holde. Ærlighed betyder alt i et samarbejde så det er hvad i kan forvente af os i DLCS.
 

Om medarbejderne hos DLCS

Vi ved at det som service firma er ekstremt vigtigt at have medarbejdere der tager ansvar og er kvalitets bevidste samt serviceminded. Derfor er vigtigheden af gode medarbejdere alt afgørende for os i Dlcs og derfor samler vi på dem. 
 
Vi ønsker ikke at være det største service firma eller at vækste så kraftigt at det går ud over kvaliteten den daglige drift eller vores udførte arbejde. Vores vision er en årlig stabil god vækst samt at have tilfredse medarbejdere og kunder.
 
Vi ønsker at blive valgt til den næste opgave på vores gode referencer, samt god omtale og anbefalinger fra tidligere udførte opgaver. Vi kan se at vores store erfaring inden for faget stiller os stærkt og gør os til en god samarbejdspartner indenfor vores fagområder.

Det skal være nemt at bruge DLCS

Vi ønsker at give dig en faglig god rådgivning baseret ud fra vores erfaring med tilsvarende sager. Det skal være både nemt og enkelt at bruge DLCS til at løse en opgave indenfor rensning og imprægnering.

Vores erfaring er din sikkerhed for et optimalt resultat

Vores erfaring og service inden for faget viser sig nu gang på gang at give det bedste og mest holdbare resultat. Vi ønsker at levere rådgivning og udføre kvalitetsarbejde, så du vælger os igen, næste gang du skal have løst en opgave inden for rensning og overfladebeskyttelse.

Vi servicerer alle typer af kunder

Vi har investeret tid og penge i professionelle maskiner og til at oplære og uddanne medarbejdere, sådan at vi i dag tilbyder vores ekspertise til virksomheder, offentlige institutioner og private over hele landet.

Vi løser opgaven effektivt og optimalt

Siden DLCS blev etableret, har vi hver dag arbejdet med forskellige rensningsmetoder til en lang række forskellige overflader. Vi har i dag den erfaring og ekspertise, som gør os til specialister inden for overfladerensning og efterbehandling.

Ring eller udfyld formularen
Jeg er klar til en snak om muligheder, potientielle løsninger, og giver gerne en fast pris på opgaven det er helt uforpligtende.
Kontaktinfomationer

Telefon:  5055 4404
E-mail: info@dlcs.dk

Egå Møllevej 5, 8250 Egå
Klostertorv 4B, 8000 Aarhus C
Bjerringbrovej 210, 2610 Rødovre
CVR: 38212184

Vi servicerer dig
over hele landet
Referencer