Vi er fagmænd med ekspertise inden for

Imprægnering af indendørs fliser og natursten

Vi forlænger levetiden på dine indendørs fliser og natursten

Fliser og natursten er i høj kurs grundet deres egenskaber til at skabe et eksklusivt og naturligt udtryk i køkkenet, bryggerset, entréen m.m. Det er dog de færreste boligejere, som bygger nyt, eller som renoverer en gammel bolig, der er opmærksomme på, at man kan forlænge flisernes levetid markant ved at imprægnere dem efterfølgende.

Hos DLCS er vi talsmænd for at beskytte fliser med imprægnering, da der er flere økonomiske og praktiske fordele ved at investere i imprægneringen, end der er ved at spare pengene her og nu.

Brug kontaktformularen herunder, hvis du mangler en erfaren fagekspert til at imprægnere dine fliser.

Imprægneringen er en fremtidssikring af fliserne

Fliser og natursten er et ubearbejdet naturmateriale. Overfladen er naturligt sugende, åben og porøs, og det gør den modtagelig over for sine omgivelser. Hvis man fx spilder en farvet væske eller går på gulvet med beskidte sko, vil stenene tage farve af dette. Som direkte modsætning hertil er lak et godt eksempel, da det lukker en overflade til og gør, at væske og smuds blot lægger sig ovenpå.

Imprægnering virker på samme måde som lak. Behandlingen gør det muligt at bringe naturmaterialer som sten indenfor, uden at man skal være nervøs for at ødelægge dem.

Hos DLCS oplever vi ofte, at boligejere ikke er bekendte med de fordele, som et imprægneret gulv har. Der er dog en lang række fordele, herunder:

 • Gulvet er nemt at gøre rent – og er dermed nemt at holde.
 • Flisernes oprindelige udseende beskyttes og bevares.
 • Levetiden forlænges, idet imprægneringen udsætter behovet for et nyt gulv med adskillelige år.
 • Man skal ikke være nervøs for at spilde på eller skade fliserne.
 • Selv efter mange års brug ser fliserne ud som nye.
 • Imprægnering slides med tiden. Men i stedet for at lægge et nyt gulv, skal det eksisterende gulv blot genimprægneres.

Imprægnerede fliser og natursten er således en god investering for både børnefamilier og kvalitetsbevidste boligejere, som vil fremtidssikre deres fliser.

Vores fremgangsmåde ved imprægnering af fliser

Ideelt set bør fliserne blive imprægneret, så snart de er lagt, da det giver det bedste resultat. Har du allerede taget dine fliser i brug, men er blevet gjort opmærksom på fordelene ved imprægnering, kan vi hos DLCS dog også hjælpe dig.

Når vi imprægnerer fliser indendørs, foregår det i høj grad på samme vis som ved imprægnering af udendørs fliser og imprægnering af facader. Hvis fliserne er nyanlagte, sørger vi for at rengøre dem for støv og småsten, så overfladen er helt ren forud for imprægneringen. Hvis fliserne allerede er taget i brug, kan der være brug for en dybderengøring for at fjerne pletter og misfarvninger. Dette vurderer vi, når vi kommer for at give tilbud på opgaven.

Efter rengøringen går selve imprægneringen i gang. Vores medarbejdere har alle mange års erfaring og er blevet grundigt oplært i, hvordan den påføres. De sørger for, at fliserne mættes tilpas, og at imprægneringen påføres ensartet over hele gulvet. Vi bruger et bionedbrydeligt og bæredygtigt materiale, som er godkendt til formålet og ikke afgiver giftige stoffer til omgivelserne.

Ring eller udfyld formularen
Vedhæft et eller flere billeder af det graffiti hærværk du ønsker fjernet og se prisen med det samme.
Marco Simmonsen
Indehaver af DLCS
info@dlcs.dk
Kontaktinfomationer

Telefon:  5055 4404
E-mail: info@dlcs.dk

Egå Møllevej 5, 8250 Egå
Klostertorv 4B, 8000 Aarhus C
Bjerringbrovej 210, 2610 Rødovre
CVR: 38212184

Imprægnering af alle typer fliser

Vi imprægnerer blandt andet disse typer fliser:

 • Terrazzo
 • Skifer
 • Travetin
 • Natursten
 • Beton
 • Terrazzo
 • Marmor
 • Cementfliser
 • Uglaserede keramiske fliser
 • Granit
 • Kalksten

Hvor længe holder et imprægneret gulv?

Der er ikke noget endegyldigt svar til spørgsmålet om, hvor længe et imprægneret gulv holder. Det korte svar er, at et imprægneret gulv vil holde i mange år. Aktiviteter som gang, støvsugning, gulvvask m.m. vil naturligvis slide på imprægneringen, men vores imprægnering er så stærk og holdbar, at det først er mange år ud i fremtiden, at det vil være nødvendigt med en genopfriskning.

DLCS står klar til at hjælpe

Er du i gang med at renovere eller bygge et hus, og vil du sikre, at dine nyanlagte fliser beskyttes bedst muligt? Eller har du allerede fået lagt fliser og taget dem i brug, men ønsker nu at fremtidssikre dem, så deres udseende bevares bedst muligt?

Uanset baggrunden står vi hos DLCS klar til at hjælpe med vores mangeårige erfaring inden for faget. Vi kommer gerne og besigtiger fliserne for at rådgive om, hvilken type imprægnering dit gulv har brug for, samt om der er brug for en dybderens. Herefter giver vi et tilbud på opgaven.