Vi er fagmænd med ekspertise inden for

Rens af træterrasser

Rens af trætrerrasser udføres i hele landet

Vi har base i Aarhus og flere steder i Danmark og kan derfor tilbyde landsdækkende rens af træterrasser. Vi kører ud i hele Danmark. Vores erfarne serviceteam kommer også gerne til din adresse for en rensning af træterrasse.

Priser - Rens af træterrasser

Pris er incl. moms.

Slut med fedtede og glatte træterrasser

En lang kold og fugtig vinter sætter sine spor på din ellers flotte træterrasse, Alger og mos fæstner sig alt for nemt på den plane overflade, og terrassen bliver glat og fedtet. En rensning af terrassen klarer problemet. Lad DLCS rense og algebehandle din udendørs terrasse, så den kan fremstå indbydende hele sommeren.

Din træterrasse bliver som ny

iVi benytter markedets absolut bedste kvalitetsprodukt, når vi udfører oliebehandling af dine træoverflader. Hvad enten det er træterrasser, træaltaner eller andre træfacadebeklædninger, kan vi effektivt få dem til at se nye og flotte ud igen. Vi tilbyder også oliebehandling, både med og uden farvepigment

Mange års erfaring med rens af træterrasser

Vores rådgivning er baseret på vores erfaring med træterrasserengøring siden 2003, og vi har stået over for alle typer af udfordringer, der kunne forekomme. Derfor har vi mulighed for at tilsende dig referencebilleder fra andre lignende opgaver, så du ud fra resultatet kan vælge netop den løsning, som passer dig og din træterrasse optimalt.

Ring eller udfyld formularen
Jeg er klar til en snak om muligheder, potientielle løsninger, og giver gerne en fast pris på opgaven det er helt uforpligtende.
Kontaktinfomationer

Telefon:  5055 4404
E-mail: info@dlcs.dk

Egå Møllevej 5, 8250 Egå
Klostertorv 4B, 8000 Aarhus C
Bjerringbrovej 210, 2610 Rødovre
CVR: 38212184

Fast abonnementsordning på rensning af træterrasse

Vi tilbyder en ordning med faste besøg,  hvor vi løbende holder øje med tilstanden på din træterrasse. Vi behandler terrassen med et effektivt desinficerende produkt, som forhindrer svampe og algesporer i at få fodfæste. Kontakt os for tilbud.

Glæd dig over flotte udendørsarealer

Algeangreb og tidens tand kan sætte kedelige spor på din træterrasse.. Samtidig er algeangreb skadelige for træet. Bestil en gennemgribende rensning af terrassen og se frem til et flot resultat. Vi har base i Aarhus, men hjælper gerne med rens af træterrasser i hele Danmark.

En rensning kan få din træterrasse til at fremstå som helt ny.

DLCS tilbyder også slibning og oliebehandling af træterrasser.

Slibning af træterrasse

Er din træterrasse slidt og af ældre dato? Så anbefaler vi en slibning og efterfølgende oliebehandling. Du kan naturligvis også bestille disse services hos DLCS.

Vi kan afgive en fast pris på afrensning af træterrasser

Vi giver dig gerne et helt gratis og ganske uforbindende tilbud på rensning af træterrasse. Du kan benytte vedstående kontaktformular, og du er meget velkommen til at vedhæfte billeder af terrassen samt give os oplysninger om terrassens areal m.v. Så vender vi hurtigt tilbage til dig med en stærk pris.

Vi er også eksperter indenfor sandblæsning, algebehandling, facaderens, fliserens og graffitirens.

DLCS tilbyder også slibning og oliebehandling af træterrasser.

DLCS tilbyder også slibning og oliebehandling af træterrasser.

Værd at vide om rensning af træterrasser

DLCS indleder altid rensningsopgaverne med en grundig samtale og rådgivning om behovet for rensning og efterbehandling af dine træterrasser. Vi kan også sende dig referencebilleder fra lignende opgaver, så du nemt og overskueligt kan se, hvordan det endelige resultat bliver.

Vi løser opgaverne med effektive og skånsomme produkter og altid med tanke for miljøet.

Vi bruger kun produkter fra én producent, når vi udfører efterbehandling og oliebehandling af træterrasser.

Vi har arbejdet med disse produkter i årevis. Vi kender derfor holdbarheden og ved, hvordan de er at arbejde med.

Når vi udfører oliebehandling af dine træflader, har vi mulighed for at bruge farvefremhævende produkter, således at farvedybden kommer frem i træet og forbliver mørkere. Men vi gør også brug af mere neutrale olier for et mere naturligt look.

Hos DLCS sætter vi en ære i at give dig en service, der matcher lige netop dine ønsker og behov – uanset om behovet for rensning af træoverflader er hos virksomheder, det offentlige eller private.

Derfor indleder vi ofte vores aftaler med et personligt møde, hvor vi sammen med dig gennemgår opgaven fra A til Z, så vi i samarbejde kan udarbejde en plan for arbejdet.

Vi rådgiver også gerne om efterbehandling, så dine træoverflader bliver vedligeholdt optimalt.

Vi har stor erfaring med rensning af alle typer træbeklædninger og træterrasser – både for virksomheder, det offentlige samt private. Vores erfaring er din garanti for, at arbejdet bliver udført optimalt.

Spørgsmål og svar om rensning af træterrasser

Ja, alger og mos fjernes helt under vores dybderensning af dine træoverflader. Efter vores afrensning efterbehandles terrassen med olie. Dette sikrer, at alt mos og algesporer fjernes, og at din terrasse igen fremstår pæn og flot.

Vi tilbyder en ordning med faste besøg, hvor vi påfører et effektivt desinficerende produkt, som sikrer, at svampe og algesporer ikke kan leve, Dermed bliver din træterrasse ikke glat igen.

Træbeskyttelse egner sig ikke til vandrette overflader. Vi anbefaler derfor, at vandrette træoverflader behandles med olie, for at træet fremstår sundt og flot visuelt. For en optimal vedligeholdelse anbefaler vi at behandle træet én gang årligt med vores kvalitetsolie.

Ja, vi har mulighed for at rense og efterbehandle i alle højder.

Vi har mulighed for at tilsende referencebilleder fra lignende opgaver som din, så vi sammen kan finde den løsning, der passer dig bedst.

Når DLCS renser hårdttræsoverflader, bliver overfladen renset helt i bund. Dette betyder, at vi uden problemer efterfølgende kan påføre vores kvalitetsprodukter.

Vi udfører rensning og efterbehandling af træoverflader fra marts til og med oktober.