Vi er fagmænd med ekspertise inden for

Gør-det-selv fliserens

Leje af maskiner og udstyr

Udlejning af vores professionelle maskiner og udstyr til fliserens

Lej professionelle maskiner og udstyr til fliserensning og opførsel af imprægnering på Surface Plus Danmarks nye underside. Hos os kan du finde alt, hvad du har brug for til din gør-det-selv fliserensning.
 
Vi tilbyder professionelle fliserensmaskiner til en dagslejepris på 1.750 kr. eksklusive moms og diesel. Derudover kan du leje vores fliserenser til maskinen for kun 250 kr. eksklusive moms pr. dag.
 
For at sikre det bedste resultat tilbyder vi også et effektivt imprægneringsprodukt til fliser og overflader. Vores 10 liters beholder koster kun 750 kr. eksklusive moms. Hvis du har brug for en el-sprøjte til at påføre imprægneringen, kan du leje den for kun 150 kr. eksklusive moms pr. dag.
 
Afhentning og aflevering af maskiner og udstyr kan ske efter aftale. Vi beder dig venligst om at returnere alt senest kl. 17.00 samme dag. Når du afhenter dine lejede produkter, vil vi give dig en grundig instruktion i brugen af maskiner og udstyr, så du kan få mest muligt ud af dem.
 
Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at leje vores maskiner og udstyr til fliserensning og imprægnering. Vi står klar til at hjælpe dig med at opnå det bedste resultat på dine fliser og overflader.
IMG_2446IMG_2600
Ring eller udfyld formularen
Jeg er klar til en snak om muligheder, potientielle løsninger, og giver gerne en fast pris på opgaven det er helt uforpligtende.

Få algebehandlet dit tag uden beregning ved udførelse af fliserensning

Kontaktinfomationer

Telefon:  5055 4404
E-mail: info@dlcs.dk

Egå Møllevej 5, 8250 Egå
Klostertorv 4B, 8000 Aarhus C
Bjerringbrovej 210, 2610 Rødovre
CVR: 38212184

Værd at vide om fliserens

DLCS har siden 2003 hjulpet både erhvervskunder og private med at rense havefliser og belægningssten for grønne belægninger og hårdt, indgroet skidt. Vi kan også hjælpe dig med at få dine havefliser og belægningssten til at fremstå flotte– med en skånsom og holdbar behandling.

Vi har erfaring med rensning og efterbehandling af betonsten, granit, skifer, natursten og herregårdssten.

Er din terrasse fuld af grønne belægninger? Er indkørslen fuld at gamle, grimme fliser, slidt af vind og vejr? Trænger dine udearealer i det hele taget til en makeover? DLCS tilbyder en professionel fliserens, der giver dine fliser et helt nyt look.

DLCS bestræber sig på altid at matche lige netop dine ønsker og behov. Det gælder naturligvis både ved fliserens hos private og hos erhvervskunder. Vi rådgiver dig gerne, så du opnår det bedste og mest holdbare resultat, både når det gælder selve rensningsmetoden og dine muligheder for at sikre overfladerne optimalt mange år frem.

Er du interesseret i et møde eller en uforpligtende samtale, skal du blot udfylde kontaktformularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt. Hvis du er interesseret i et prisoverslag, beder vi dig tage billeder af dit fliseareal og notere, hvor mange mdet drejer sig om. Det er vores erfaring, at det altid er nødvendigt med en snak for sammen at finde den optimale løsning.

Når man skal rense fliser, er det vigtigt at benytte sig af den helt rigtige metode. Det sikrer dig et optimalt resultat, der giver fliserne et helt nyt og friskt look, og medvirker samtidig til, at de gamle eller vejrbidte fliser ikke tager skade.

Det er meget vigtigt ikke at bruge en normal højtryksrenser, da den ødelægger overfladen på fliserne. Tryk og vandmængde er afgørende faktorer for at opnå den bedste fliserens.

DLCS er landsdækkende og servicerer derfor i hele Danmark.

Vi rykker ud med en kvalificeret analyse og rensning af dine fliser og klinker og fuldfører altid vores opgave optimalt.

Vores varemærker er grundighed, effektivitet og kundens tilfredshed.

Spørgsmål og svar om gør-det-selv fliserens

Du kan afhente maskiner og udstyr fra kl. 7.00 om morgenen iflg aftale. Ved afhentning får du en grundig instruks i brug af maskiner og udstyr samt hvad du skal være obs på.

Du skal returnere maskinerne og udstyret senest kl. 16.00 samme dag. Hvis du ikke returnerer det inden kl. 16.00, ved aflevering senere samme dag faktureres kr 550 Excl moms pr påbegyndt time.

Ja, alle maskiner og udstyr er grundigt gennemgået og fuldt funktionsdygtige, inden de udleveres til dig.

Ja, vores maskiner og udstyr er af professionel kvalitet, specielt designet til fliserensningsopgaver.

Dette kommer meget an på hvor tilgroet områderne er samt hvordan tilgangen er ca. imellem 100-200 m2 pr dag

Hvis du oplever tekniske problemer, så kan du som en start give os et ring på 50554404 vi vil pr tlf forsøge at afhjælpe problemet. Hvis dette ikke lykkedes kan du bestille et service besøg hvis det viser sig at du selv er skyld i problemstillingen vil vi fakture 585 kr Excl moms + kørsel pr påbegyndt time. Hvis det er et maskine problem så sørger vi for at fixe det uden beregning.

Fliserensning kan sagtens udføres i regnvejr men imprægnering udføres på tørre / rene overflader.

Typisk udføres fliserens mest optimalt fra medio Februar ind til og med November måned. Temperaturen skal være fra 10 grader.