Vi er fagmænd med ekspertise inden for

Sandblæsning

Sandblæsning og granularblæsning af overflader

Vores metoder og udstyr sikrer et perfekt resultat. – Hver gang!

Med afdelinger i både København og Aarhus klarer vi sandblæsning og granularblæsning i hele landet.

Vi arbejder kun med kvalitetsudstyr, og vores metoder er valgt ud fra vores erfaring med skånsom blæsning af overflader.

Vi kan sandblæse alle slags overflader på f.eks.

 • Murstenshuse
 • Gylletanke
 • Containere
 • Carporte
 • Statuer
 • Skulpturer
 • Industri
 • Skibe
 • Fly
 • Træloft
 • Aluminumsoverflader

Få en hurtig pris på din opgave

Vi kan desværre ikke tilbyde en kvm. pris på sandblæsning. Men udfyld formularen, gerne med et billede af opgaven,. Så vender vi lynhurtigt tilbage, med et godt tilbud i din indbakke.

Prisen afhænger i høj grad af størrelse og generelt omfang af opgaven. 

Sandblæsning af hus

Vi udfører professionel sandblæsning af dit hus. 

Er husets farve og udtryk “falmet?” Så kan en blæsning måske være en god idé. En sandblæsning fjerner gammel maling, kalk, skidt og smuds og kan i mange tilfælde få husets overflade til at fremstå helt ny igen.

Især hvis du planlægger at male huset igen, kan en sandblæsning være en fordel, da du få et rent og bindende underlag.

Skånsom og præcist med det helt rigtige udstyr

Hos DLCS har vi bred erfaring med afrensning på skrøbelige overflader, og vi samarbejder desuden med eksperter på området. Vi tager afsæt i vores store knowhow og er lige så grundige, som vi er effektive.

Når vi kender overfladen, vælger vi den præcise rensemetode. Er der tale om flere forskellige overfladetyper, kombinerer vi ofte forskellige metoder.

Ring eller udfyld formularen
Jeg er klar til en snak om muligheder, potientielle løsninger, og giver gerne en fast pris på opgaven det er helt uforpligtende.
Kontaktinfomationer

Telefon:  5055 4404
E-mail: info@dlcs.dk

Egå Møllevej 5, 8250 Egå
Klostertorv 4B, 8000 Aarhus C
Bjerringbrovej 210, 2610 Rødovre
CVR: 38212184

Sandblæsning i Aarhus og København

Vi tager udgangspunkt i den enkelte opgave. Vi servicerer kunder over hele Danmark og kan hjælpe dig med alle slags forefaldne opgaver, uanset om du bor i Aarhus, Odense, eller København

Både til privat og erhverv

Vil tager imod alle slags blæsningsopgaver, både for privat og erhverv. Vores priser er fair og afspejler vores gode kvalitet.  Alle vores medarbejdere laver omhyggelig kvalitetskontrol, inden de afslutter opgaven.

Vi benytter udstyr af kvalitetsmærket IBIX

Vi har bred erfaring med sandblæsning, granulatblæsning, og vandskuring.

Godkendes internt og eksternt

Vi samarbejder med fagfolk på områder og har adgang til flere tekniske afdelinger, der kan analysere og godkende valg af blæsemiddel samt godkende resultatet.

Sandblæsning med IBIX

Vi bruger materiel fra det godkendte og anerkendte mærke IBIX  – Vores kvalitetsudstyr sikrer dig et perfekt resultat – hver gang! IBIX er kendt for skånsomme, brugervenlige og sikre maskiner.   

Vi tilbyder sandblæsning i hele landet fra vores afdelinger i Aarhus og København.

Kontakt os gerne for at høre mere om vores udstyr til sandblæsning. Vi kan også være behjælpelige indenfor algebehandlingfliserens graffitirens, facaderens og 
rensning af terrasse

Værd at vide om sandblæsning

Sandblæsning fjerner effektivt maling, rust, kalk, fedt, m.m. på alle typer overflader. Er du i tvivl? Så ring eller udfyld formularen.

Kontakt os, før du går i gang. Sandblæsning, før malingen bliver lagt, fjerner rester af puds kalk, gammel maling, rust, snavs osv. Du står derefter tilbage med et meget flottere resultat.

Vores blæsemiddler er garanteret 99,9 procent fri for silikose og er godkendt ISO 11126-4.

Vores metoder er så skånsomme, at vi kan rense jern, stål, træ, glasfiber, gummi, plast og glas, helt uden at dette tager skade.

Hvis forholdene er gode, kan vi sandblæse omkring 900 kvm. på en dag, ingen opgaver er for små eller store. Kontakt os allerede i dag, for et uforpligtende og godt tilbud.

Spørgsmål og svar

Samme metode som alm. sandblæsning. Her anvendes dog plastgranulat, der er velegnet til blæsning af f.eks. aluminium og malingsoverflader. Metoden er populær inden for flyindustrien og opfylder de strenge lovkrav, der gælder i den internationale luftfartsindustri.

Sandblæsning er en proces, man oftest bruger til afrensning af stål og beton Vi anvender typisk sandblæsning til rensning af overflader, hvorefter vi overfladebehandler for at opnå en flot og holdbar finish.

Vores trykluftsmaskine accelererer sand op i høj hastighed, og derved opstår den rensende effekt.

Vi renser årligt flere 1000 m2, og vi har erfaring med stor set alle overfladetyper. Vores store erfaring er din tryghed for et optimalt resultat, uden at overfladen bliver beskadiget. 

Er du handyman, og har du tidligere erfaring med sandblæsning, er det muligt at leje en sandblæser. Typisk vil det bedste og hurtigere resultat blive opnået ved hjælp fra en fagmand.

Formålet er at skabe en ren overflade og at frembringe en ruhed, der efterfølgende sørger for god vedhæftning af de efterfølgende lag. Renheden ved sandblæsning er kategoriseret efter std. ISO8501-1:2007