Vi er fagmænd med ekspertise inden for

Graffitirens

Vedhæft billede og se prisen med det samme

Vi ved, at det bedste resultat opnåes ved at få fjernet graffitihærværk hurtigst muligt, efter det er blevet påført. Vi udfører graffitirensning inden for 48 timer i hele landet. Vi har afdelinger strategisk placeret i både København og Aarhus, så vi altid har en ekspert i nærheden af din ejendom hvis du har brug for graffitirens.

Priser fra 950,- excl. moms

Du kan med fordel tage et par billeder med din mobiltelefon af den graffiti, der skal fjernes. På baggrund heraf kan vi give en fast pris på opgaven.

Vores erfaring indenfor graffitirensning sikrer dig det optimale resultat

Hos DLCS har vi bred erfaring med graffitirens, og vi samarbejder desuden med eksperter på området. Vi tager afsæt i vores knowhow og er grundige hver gang.

Når vi kender overfladen, vælger vi den præcise rensemetode, og er der tale om flere forskellige overfladetyper, kombinerer vi ofte forskellige metoder. Dermed er vores graffitirens tilpasset dit præcise behov.

Vores erfaring er din tryghed

Erfaring er altafgørende, når det handler om graffitirens. Udøverne af graffiti er ganske opfindsomme, og der findes desværre ganske mange forskellige typer spray og maling på markedet, som hver især kræver deres bestemte type af graffitirens. Desuden er overfladens konsistens bestemmende for, hvilken afrensningsmetode der er den mest effektive. Samlet set kræver det en betydelig baggrundsviden, og den har vi hos DLCS efter at have arbejdet med graffitirensning gennem mange år. Det er din sikkerhed for et godt resultat.

Ring eller udfyld formularen
Vedhæft et eller flere billeder af det graffiti hærværk du ønsker fjernet og se prisen med det samme.
Marco Simmonsen
Indehaver af DLCS
info@dlcs.dk
Kontaktinfomationer

Telefon:  5055 4404
E-mail: info@dlcs.dk

Egå Møllevej 5, 8250 Egå
Klostertorv 4B, 8000 Aarhus C
Bjerringbrovej 210, 2610 Rødovre
CVR: 38212184

Bestil fast tilsyn

Når du bestiller en fast tilsynsordning omkring graffiti for din ejendom, slipper du for alle bekymringer. Vi tilser dine facader med jævne mellemrum og fjerner øjeblikkeligt evt. opstået graffitihærværk. Tilsynsordningen omfatter også en effektiv antigraffitibehandling. Vores tilsynsordninger afregnes med en fast pris pr måned.

Hos DLCS har vi bred erfaring med graffitirens på alle slags overflader

DLCS er fortrolig med alle former for graffitirens.
Ved store og komplekse opgaver inddrager vi undertiden specialister.

Miljørigtig graffitirens

Hos DLCS anvender vi naturligvis udelukkende miljørigtige og godkendte rensningsmidler og -metoder i forbindelse med afrensning af graffiti.

Kontakt os i dag for uforbindende tilbud

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på afrensning af graffiti samt forebyggende behandlinger af facader. Hos DLCS kan du altid få et uforbindende tilbud på graffitirens. Vores effektivitet betyder, at vores priser er attraktivt lave og med erfaring fra både København og Aarhus kan vi levere kvalitetsfyldt graffirirens i hele landet. Kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om graffitibekæmpelse for din ejendom.

Graffitirens for både private og erhverv

Graffitiudøverne kender ingen grænser. De opererer på alle bygningsoverflader – uanset om der er tale om private bygninger eller erhvervsejendomme. DLCS følger trop – vi tilbyder graffitirens for alle. Vi renser naturligvis også gerne facader og murværk for boligforeninger og offentlige institutioner.

Vi kan også hjælpe med algebehandlingsandblæsningfacaderensfliserens og 
rensning af træterrasse. 

Vi afrenser af graffiti på alle typer overflader

Værd at vide om graffitirens

Vores erfaring viser tydeligt, at hvis graffitien fjernes hurtigt og effektivt, mindskes risikoen for nye angreb. Graffiti er en bekostelig affære – også for udøverne. Målet for udøverene er, at billeder, tekster og symboler ses af flest mulige, samt at de politiske eller “kunstneriske” budskaber får størst mulig opmærksomhed. Derfor vil udøverne ofte opgive nye angreb, hvis graffitien omgående fjernes, hver gang den viser sig. Kort sagt betaler en hurtigt – og måske i en periode intens – indsats sig i længden.

Hos DLCS tager vi afsæt i vores store knowhow og er lige så grundige, som vi er effektive. Graffiti er oftest malet med alkydmaling (spraydåse), som trænger ind i alle revner og sprækker. Men det er lige så afgørende for rensemetoden, hvilken eller hvilke typer af overflade der er ramt af graffitien.

Når vi kender overfladen, vælger vi den præcise rensemetode, og er der tale om flere forskellige overfladetyper, kombinerer vi ofte metoderne. I nogle tilfælde foretager vi en prøveafrensning på et afgrænset område.

Du og din virksomhed har brug for en kundevenlig, professionelt indbydende facade. Det klarer DLCS hurtigt og effektivt – så I kan koncentrere jer om jeres kernekompetence.

Sidder du i en boligforening, har du desværre nok oplevet, at graffiti kan være et stort problem. Vi har i en årrække samarbejdet med dine kolleger i boligforeninger om effektiv fjernelse af graffiti, til glæde for både dem og beboerne.

Som butiksindehaver kender du desværre nok alt til problemer med graffiti. DLCS hjælper dig og dine kolleger med at bekæmpe problemet nu – og for fremtiden.

Repræsenterer du en offentlig institution, ved du, at institutioner desværre ofte tiltrækker graffitimalere. Vi har stor erfaring med at fjerne og forebygge graffiti ved offentlige institutioner i hele landet.

Hvis din bygning er så uheldig at blive ramt af graffiti hærværk, kan der opstå skader, hvis overfladen ikke er imprægneret mod graffiti. Det betyder, at hvis overfladen er meget sugende, kan graffitien trænge dybt ind. Den kan ikke fjernes, uden at skygger efter graffitien vil kunne ses.

Vi vil ofte kontakte dig, hvis vi vurderer, at skaden efter graffitihærværket er permanent. Vi har i sådan en situation mulighed for at indhente et tilbud fra vores professionelle malere, der ved alt om malede overflader, så opgaven kan løses optimalt for dig.

Vores fagmænd er altid professionel indstillet, og du kan være sikker på, at du får den bedste og mest optimale graffitirens på markedet ved at vælge DLCS.

Spørgsmål og svar

Vi kan i 99 procent af vores sager fjerne alle spor af graffitihærværk, og det er vores mål. Men der kan forekomme permenente skader efter graffitihærværk. Det betyder, at graffitien er suget ind i overfladen og har lavet permanente spor.

På malede overflader kan vores malerafdeling tilbyde at male området op, efter afrensningen er foretaget.

Ja, vi fjerner også graffitihærværk indendørs – både med og uden brug af kemi. Vi tilbyder at påtage os hele opgaven vedr. f.eks. fjernelse af graffitihærværk + maling af malede overflader, sådan at opgaven bliver løst fra A-Z.

Vi har i DLCS den erfaring, der skal til inden for overfladerensning og efterbehandling samt graffitirens, som gør os til eksperter inden for området. Vi renser årligt flere 1000 m2 graffiti, og vi har erfaring på stor set alle overfladetyper. Vores store erfaring er din tryghed for et optimalt resultat, uden at overfladen bliver beskadiget.

Hvis vi under vores afrensning opdager permanente skader fra graffitihærværket, vil vi kontakte jer straks med et forslag til en løsning på problemet.

Som kunde skal du sørge for, at vi har fri adgang til området, sådan at porte, låger m.m. er ulåste ved vores ankomst. Vi har selv alt med til at løse opgaven hos dig, ved større graffitisager har vi brug for at kunne tilkoble os en vandforsyning. Ved specielle graffitirensopgaver, f.eks. indendørs, kan vi sammen lægge en plan for adgang m.m.

Ja, vi tilbyder faste tilsynsordninger hvor vi kommer x antal gange pr. måned og tilser jeres facade og fjerner graffitihærværk, hvis det er forekommet. Sådan en ordning starter altid med, at vi antigraffitibehandler jeres facade, således at graffiti er nemmere at fjerne og for at undgå permanente skader. Vores tilsynsordninger afregnes med en fast pris pr måned.

Ja, vi har mulighed for at beskytte alle typer af overflader imod graffitihærværk. Det fungerer ved, at vi påfører overfladen en næsten usynlig film, der sikrer, at graffiti ikke kan lave permanente skader i overfladen og er nemmere at fjerne.

Vi bestræber os på at løse opgaven, sådan at vores service lever op til dine forventninger. Vi har i nogle tilfælde stået på stedet 30 min efter bestilling, hvor dette har været nødvendigt Vi fjerner graffiti i hele landet inden for 24 timer.