Vi er vinduespudsere med ekspertise inden for

Vinduespudser

Vinduespudser i Aarhus

Effektiv og pletfri vinduespolering udføres i hele landet

Vores vinduespudsere gør hver dag deres bedste for, at du som kunde får en god oplevelse ved, at lade os varetage opgaven med vinduespudsning til aftalt tid. Med afdelinger i både København og Aarhus kan vi levere en dygtig vinduespudser uanset hvor i landet du befinder dig.

Prisen på vinduespudser?

Få din pris på – pudsvinduer.dk her kan du helt selv beregne prisen, eller kontakt os telefonisk og aftal et tilsyn.

Når du kontakter os for at få en pris på vinduespolering, går vi ud fra, at det er, fordi du har et behov. Derfor reagerer vi hurtigt og udarbejder straks et konkurencedygtigt tilbud på opgaven.

Vi kommer gerne forbi til et tilsyn med opgaven og en snak om priser og muligheder – helt uforpligtende.

Effektiv rengøring og pudsning af dine vinduer

Vi stiller altid effekter pænt på plads efter os og tørrer karme og rammer grundigt af, når vores vinduespudser udfører vinduespolering for dig. Vi er til at snakke med og skræddersyr en løsning efter dine behov, sådan at alle er glade.

En loyal vinduespudser

Vi overholder vores aftaler – til punkt og prikke

Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for, at du som kunde får en god oplevelse ved at lade os varetage opgaven med vinduespudsning til aftalt tid.

Ring eller udfyld formularen
Jeg er klar til en snak om muligheder, potientielle løsninger, og giver gerne en fast pris på opgaven det er helt uforpligtende.
Kontaktinfomationer

Telefon:  5055 4404
E-mail: info@dlcs.dk

Egå Møllevej 5, 8250 Egå
Klostertorv 4B, 8000 Aarhus C
Bjerringbrovej 210, 2610 Rødovre
CVR: 38212184

SMS Service til vinduespudsning

Hos DLCS har du mulighed for at tilmelde dig vores SMS-ordning.

Ring og hør nærmere

Vinduespudser til privat eller erhverv?

Vi servicerer alle slags kunder, private, institutioner, industri eller liberale erhvervskunder, fordelt over hele Danmark. 

Uanset om du bor i København eller Aarhus, kan du kontakte os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på vinduespolering.  Vi laver gerne en fast aftale, og kommer eksempelvis hver 3. måned og vasker dine vinduer.

Vinduespudser i Aarhus

Hos DLCS har vi bred erfaring med vinduespolering til både private og erhverv.

Vinduespudser i Aarhus

Vi tager gerne imod alle slags udfordringer, når det kommer til vinduespudsning.

Vi pudser dine vinduer - når det passer dig!

Vi har faste ture i dit område og kan tilbyde dig et besøg hver uge. Hvis dit behov imidlertid kun er vinduespolering en gang i kvartalet, klarer vi også dette. Vi er altid klar til en snak om, hvordan vores vinduespudser imødekommer dine ønsker bedst muligt.

Vinduespudser med en grøn profil

Vores holdning til miljøet er, at vi gør absolut alt, hvad vi kan, for at tænke et grønt miljø ind i vores arbejdsprocess, også selvom det engang imellem koster os lidt ekstra penge i opstarten.

Vi har erfaring med stort set alle typer af lifter, og går også forrest med de nye rentvandssystemer. Ofte kan vi helt undvære brugen af lifter ved vinduespolering, da vores rentvandsanlæg giver os mulighed for at nå i store højder og pudse vinduer helt uden brug af sæbe og kemi. Vi har desuden Arbejdstilsynets grønne smiley, som betyder, at vi har orden i vores arbejds- og sikkerhedsforhold for vores medarbejdere.

Værd at vide om vinduespolering

Undgå klistermærker, fedt, olie og lak på vinduerne. Dette kan kun fjernes med en glasskraber.

Tøm evt. vindueskarmen, før vi kommer. Dette gør arbejdet lettere og hurtigere afsluttet.

Vi pudser dine vinduer i alt slags vejr, og regnvejr har derfor ingen påvirkning på resultatet, eller udgør nogen hindring for vores arbejde.

Meget gerne. Aftal nærmere med vores fagmand. Udfyld formularen eller ring på 26 34 44 04

Vi pudser også meget gerne vinduerne hos din nabo. Bor du i et større byggeri, kan du med fordel opnå en stor mængderabat ved kollektiv vinduespudsning.

Spørgsmål og svar om vinduespolering

Det afhænger af, hvilket hus eller lejlighed du har. Udfyld formularen eller kontakt os telefonisk for en konkret pris på opgaven. Bare rolig, du bliver hverken skuffet eller chokeret. Vores priser er fair, og vores kvalitet god.

Priserne er de samme, uanset om du bor i Jylland, på Fyn eller i hjertet af København.  Du kan dog forvente et tillæg, hvis der er parkeringsudgifter eller andre udgifter forbundet med vores besøg.

Vinduerne skal typisk vaskes 3-4 gange om året. Bor du et sted med meget røg eller salt i luften, kan det være nødvendigt at vaske oftere.

Er dine vinduer meget beskidte, anbefaler vi, at de bliver vasket 2 gange ved første besøg

Som privatperson kan du trække udgiften fra i SKAT. Dette gælder, uanset om du er lejer eller ejer af boligen. Det kræver dog, at du har postadresse i ejendommen.  Du kan læse mere om fradraget på SKAT’s hjemmeside