Vi er fagmænd med ekspertise inden for

Rensning af teglstens tage samt beskyttelse

Rensning af tag udføres over hele landet

Vi udfører Dybderensning af tage i hele DK ( Dlcs arbejder ikke med Asbest holdige tage ) efter endt tagrensning tilbyder imprægnering af dit tag så Desuden har ejendomme med et nyresten flot tag en højere handelsværdi. Vi tilbyder landsdækkende tagrensningsservice

Vi kan give dig en fast pris på rensning af tag

Hos DLCS får du altid en fast pris på rensning af tag. Her er ingen ubehagelige overraskelser. Vi besigtiger gerne dit tag og kommer med et gratis og helt uforbindende tilbud på tagrens. Vi fjerner mos og alger på taget til konkurrencedygtige priser. Du har også mulighed for at aftale en fast turnusordning på algebehandling af tag – f.eks. kan vi aftale behandling af dit tag en gang om året.

Dine fordele ved tagrensning

En tagrensning giver naturligvis den umiddelbare fordel, at taget bliver pænere at se på. Et tag, der er dækket af mos og alger, er sjældent et kønt syn. Din ejendom kommer til at fremstå langt mere præsentabelt efter rensning af taget. Men desuden holder mos og alger på fugt. Det fremmer nedbrydningsprocessn, og rødder kan arbejde sig ind i tagkonstruktionen med efterfølgende risiko for frostsprængninger. Husk at vedligeholdelse altid er billigere end reparationer.

Vores erfaring er din tryghed

Hos DLCS har vi årelang erfaring med algerens og afrensning af mos på alle typer tage. Vi arbejder naturligvis gerne for både erhvervskunder og private husejere, ligesom vi har mange boligforeninger og offentlige institutioner blandt vores kunder. Rengøring af tag er en af vores ekspertiser og hvis du ønsker at høre mere om vores metoder til tagrens, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

 

Ring eller udfyld formularen
Jeg er klar til en snak om muligheder, potientielle løsninger, og giver gerne en fast pris på opgaven det er helt uforpligtende.
Kontaktinfomationer

Telefon:  5055 4404
E-mail: info@dlcs.dk

Egå Møllevej 5, 8250 Egå
Klostertorv 4B, 8000 Aarhus C
Bjerringbrovej 210, 2610 Rødovre
CVR: 38212184

Vi anvender miljøgodkendt udstyr

DLCS råder naturligvis over miljøgodkendt specialudstyr til overfladebehandling. Vi renser dit tag, uden at miljøet omkring dit hus tager skade.

Vi udfører tagrensning af teglstens tage samt naturstens tage.

Dybderensning af tage samt beskyttelse. Vi har erfaring med tegltage, ståltage og naturstenstage. Ved algebehandling af  ældre, asbestholdige eternittag følger vi naturligvis altid Arbejdstilsynets og miljømyndighedernes forskrifter.

Vi renser både tag og facade.
Forskellen er tydelig. Vi tilbyder effektiv fjernelse af snavs, mos og alger.

Vores store erfaring med tagrensning gør, at vi har attraktivt lave priser.

Rensning af tegltag

Hvis dit tegltag først er blevet angrebet af alger og mos, vil en almindelig algebehandling sjældent alene løse problemet. Her vil en egentlig mekanisk tagrensning og helst en efterfølgende imprægnering af taget være nødvendig.

Vi kommer gerne med en fast pris på afrensning af tag

Vi renser dit tag – nænsomt, omhyggeligt og effektivt. Og vi giver dig gerne et helt uforpligtende og ganske gratis tilbud på, hvad det vil koste at friske dit tag op igen. Du behøver blot at udfylde ovenstående kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Værd at vide om rensning af tag

Du har mulighed for at forlænge holdbarheden af dit tag ved jævnlig rengøring og evt. efterfølgende overfladebehandling.

Ved en professionel afrensning af taget får du desuden et flot tag.

Nej, algerne er ikke farlige. De kan forøge chancerne for fugt og efterfølgende frostskader. Men ofte udgør de kun et kosmetisk problem.

Alger gror kun på fugtige overflader. Prøv derfor så vidt muligt at holde overfladen ren og tør. Dette gør du ved jævnlig rengøring og evt. beskæring af træer og buske, som kaster skygge på træet.

Det kommer helt an på tagtyper og situation. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Hvis du benytter formularen øverst til højre, kan du vedhæfte et billede. Dette kan i de fleste tilfælde fortælle os nok om opgaven til at kunne estimere en pris på rensning af dit tag.

Spørgsmål og svar om rensning af tag

Vi anbefaler du får renset og overfladebehandlet taget ca. hver andet år. 

Vi anbefaler, at du får renset dit tag om foråret, eller sommeren. Du kan evt. også få renset dit tag i forbindelse med vurdering eller salg, da et nyt og vedligeholdt tag naturligvis vil få ejendommen til at virke mere attraktiv og dermed få prisen til at stige.

Nej, det behøver du ikke. Vi underretter dig, inden vi påbegynder arbejdet. Du bestemmer selv, om du vil være hjemme eller ej.