Vi er fagmænd med ekspertise inden for

Facaderens

Facaderens udføres i hele landet

Gør brug af vores landsdækkende service. Vi har afdelinger i både Aarhus og København og kan derfor hurtigt rykke ud og ordne din facaderens – uanset om du er privatkunde, har en erhvervsvirksomhed eller repræsenterer en boligforening eller en offentlig institution.

Prisliste Facaderens

Priser er excl. moms

Mange års erfaring

Med afdelinger både i København og Aarhus har vi klaret facaderens til både det jyske og københavnske. Vi har mange års erfaring og vi kan garantere en grundig og kvalitetsbevidst facaderens.

Tegn årsabonnement på facaderens for vedligeholdelse af dine facader

Vi tilbyder faste abonnementsordninger på facaderens. Slip for alle bekymringer med alger og mos. DLCS besøger din ejendom en gang om året og holder dine facader rene og pæne.

Vi renser alle typer af bygningsfacader

Vi har i DLCS arbejdet med facaderens, overfladerensning og efterbehandling af bygningsfacader sidenvores opstart opstart. Vi er derfor eksperter inden for området. Vi har renset et hav af forskellige typer af bygningsfacader tilbage til deres oprindelige udseende og kender helt sikkert den optimale løsning til din bygning. Vi  facaderenser og efterbehandler følgende bygningsfacadetyper:

murstensfacader – teglsten – beton – søstensbeton – sandsten –  kalksten – natursten – alu og metalkassettefacader – træ – malede facader – pudsede facader

Hvor længe holder en facaderens?

Vi arbejder med mange forskellige typer af imprægnering og overfladebeskyttelsesprodukter. Vi ved, hvor vigtigt det er at efterbehandle efter endt facaderens, hvis man ønsker et flot og holdbart resultat. Vores erfaring viser, at imprægnering og overfladebeskyttelse er lige så vigtig som selve facaderensningen. En billigere løsning, hvor den rette efterbehandling ikke er udført, viser sig ofte at blive den dyreste løsning i den sidste ende.

Ring eller udfyld formularen
Jeg er klar til en snak om muligheder, potientielle løsninger, og giver gerne en fast pris på opgaven det er helt uforpligtende.
Kontaktinfomationer

Telefon:  5055 4404
E-mail: info@dlcs.dk

Egå Møllevej 5, 8250 Egå
Klostertorv 4B, 8000 Aarhus C
Bjerringbrovej 210, 2610 Rødovre
CVR: 38212184

Forebyg frostskader

Det danske vejrlig betyder, at facader – især nordvendte – ofte angribes af alger, mos og lav. Disse vækster virker som en svamp og kan trække fugt ind i hulmuren. Samtidig dannes rodnet i facaden, og på frostkolde dage vil rødderne kunne udvide sig og evt. frostsprænge muren. Kom skaderne i forkøbet. Bestil facaderensning i dag.

Ubehandlede algeangreb kan resultere i frostskader. Bestil facaderens i dag.

Hos DLCS anvender vi altid det nyeste og mest avancerede materiel.

Vælg den rette partner for din facaderens

Det er ikke lige meget, hvem du vælger til at udføre overfladerensning af din bygning. En forkert afrensningsmetode eller efterbehandling kan gøre mere skade end gavn på din bygnings overflade og kan koste dig dyrt.

Da vi altid ud fra tidligere lignende sager kan finde den optimale afrensning og efterbehandling til din facade, kan vi sikre dig et holdbart og flot resultat. Vi lægger sjæl og hårdt arbejde i vores profession, og for os er det vigtigt, at du altid er tilfreds med resultatet.

Få en fast pris på rensning af dine facader

Vi giver naturligvis gerne et gratis og helt uforbindende tilbud på facaderens af dine bygninger. Kontakt os i dag. Benyt eventuelt ovenstående kontaktformular. Hvis du vedhæfter et eller flere billeder af de facader, du ønsker behandlet, vil vi ofte alene på den baggrund kunne give dig et fordelagtigt tilbud.

Hos DLCS servicerer vi både Private, institutioner og erhvervskunder

Vi kan også lave en grundig overfladerens af dine virksomhedslokaler.

Vi arbejder også i weekenden

Vi kan også udføre opgaver i weekender og uden for normale arbejdstider, hvis det er den løsning, som passer dig bedst.  

Vi kan også hjælpe med algebehandlingsandblæsningfliserens graffitirens og 
rensning af terrasse

Ring på 26 34 44 04 for at høre nærmere.

Værd at vide om facaderens

Vi renser effektivt facaderne på din virksomhed. En ren og velholdt facade signalerer troværdighed og overskud. DLCS giver effektivt din virksomhed en stilfuld ansigtsløftning.

Vi har stor erfaring med afrensning af alle typer af belægninger på betonfacader, søstensfacader, elementfacader, malede facader, stålfacader, naturstensfacader såsom marmor, granit og skiffer samt på større glasfacader.

Vi har i DLCS arbejdet med en lang række forskellige afrensningsmetoder såsom blide blæsemidler, Steam Plus system, forskellige kemiske afrensningsmidler og hedvandsafrensning. Vi går altid efter den mest effektive metode med tanke på miljøet.

Med DLCS facadeservice får I en erfaren samarbejdspartner. Vi arbejder målrettet på, at vores facaderens ikke blot efterlader et visuelt optimalt resultat, men samtidig har en lang holdbarhed.

Vi tilbyder forskellige typer af imprægnering af overfladerne efter endt afrensning. For optimal beskyttelse af en stenfacade benytter vi oleofobiske/hydrofobiske imprægneringsmidler, som samtidig lader overfladen ånde og være diffusionsåben

Hvis du er butiksindehaver og har brug for at kunne invitere dine kunder ind bag en pæn og professionel facade, kan vi i DLCS sørge for nænsomt, men effektivt, at rense dine facader, så din butik igen fremstår pæn og attraktiv.

Efter endt afrensning har vi også mulighed for at tilbyde forskellige typer af overfladebehandlinger såsom forskellige typer af stenolie, der kan fremkalde farve dybde og struktur i f.eks. naturstenselementer.

Hos DLCS indleder vi altid afrensningsopgaverne med en grundig samtale og rådgivning om behovet for rensning og efterbehandling af dine facader. Vi foretager også gerne prøverensning af et mindre areal, så du som kunde kan se, hvilket resultat det er muligt for os at opnå på netop din facade.

Vi løser opgaverne med effektive, men skånsomme produkter – altid med tanke på miljøet. Vi investerer hele tiden i nye maskiner, således at vi kan rense med miljøvenlige metoder.

Med DLCS er du sikret en professionel facaderens med vores hedvandshøjtryksanlæg.

Hos DLCS sætter vi en ære i at give dig en service, der matcher lige netop dine ønsker og behov – uanset om behovet for facaderens er af privat karakter, eller om du er erhvervskunde.

Derfor indleder vi næsten altid vores aftaler om facaderens med et personligt møde, hvor vi sammen med dig gennemgår facaden fra A til Z, så vi i samarbejde kan udarbejde en plan for arbejdet.

Vi rådgiver også gerne om eksempelvis efterbehandling og imprægnering, der især er aktuelt ved større opgaver som eksempelvis afrensning af facader på betonbyggeri.

Skulle du og din virksomhed have brug for det, afrenser vi også terrasser, plast, træ, alu, vinduesrammer, vindueskarme, dørpartier, skilte og graffiti og tilbyder desuden oliebehandling.

DLCS’ priser er altid konkurrencedygtige, og samler du dine forskellige opgaver hos os, kan vi give dig priser, der er endnu mere fordelagtige. Jo bredere en opgavevifte, desto bedre priser. Faktisk tør vi godt sige, at du får markedets bedste samarbejdspartner til markedets bedste priser.

Vi anvender nogle af markedets mest effektive og hurtigst virkende produkter. Samtidig lægger vi vægt på, at de enkelte ingredienser i produkterne er biologisk let nedbrydelige, så vi skåner både materialer og miljø.

Vores professionelle fagmænd er erfarne og ved derfor, hvilke metoder der er bedst at anvende i enhver situation. Ved at vælge DLCS til at varetage din facaderens får du et flot og professionelt resultat til en overkommelig pris.

Spørgsmål og svar om facaderens

DLCS – Ja, vi tilpasser vores rensningsmetode præcist til facadetypen på din bygning, baseret på vores erfaring. DLCS er det sikre valg inden for facaderens og efterbehandling på grund af vores mange års erfaring.

DLCS – Vi tilbyder i DLCS ikke en gratis prøverensning af et mindre område på din bygning. Vi ved præcist, hvilket resultat det er muligt at opnå efter en grundig gennemgang af din bygning. Kun i sjældne tilfælde kan det være nødvendigt for os at lave en mindre prøveafrensning til internt brug. Vi kan via billeddokumentation fra lignende sager vise dig resultatet af vores rensning, eller du kan mod betaling få os til at foretage en rensning af et mindre område i forbindelse med vores gennemgang af din bygning.

Det er vigtigt med en grundig planlægning af facaderensningsopgaven. Der er mange ting, det er vigtigt at få aftalt inden opstart.

Områderne rundt omkring jeres virksomhed skal være ryddet helt for biler og andre genstande. Vi skal kunne arbejde på facaden og køre rundt omkring hele bygningen med vores lifte. Vi har brug for at kunne tilslutte os en udendørs vandforsyning. Vi har fittings, så vi kan tilslutte os alle typer af vandforsyninger.

Det er dit ansvar at få givet naboer og andre besked om, at vi kommer og arbejder, og at dette kan medføre larm og andre gener som støv og vand i luften.

Vi har i DLCS tegnet en Erhvervsansvarsforsikring med en Produktansvarsforsikring oveni – tilpasset vores erhverv. Det betyder, at I som kunde er dækket, hvis der mod forventning sker en skade på grund af vores valg af kemi eller rensningsmetode, efter vi har forladt og udført en opgave for jer.

Men det betyder også, at forsikringen ikke dækker for skader på selve overfladen, imens vi arbejder på en overflade. Det betyder, at det er meget vigtigt, at I benytter et erfarent rensningsfirma til at varetage opgaven med overfladerensning og efterbehandling.

Vi tager derfor forbehold for mangler og skader, utætheder, defekter i og på jeres bygninger og overflader, som vi ikke kan se, inden vi påbegynder en rensningsopgave for jer.

Vi tager forbehold for alle skader, der opstår på alle elektriske installationer i og på jeres bygninger, som skyldtes utætheder, der medfører, at vores vand kan trænge ind og lave skader.

Det er jeres ansvar som kunde at sørge for, at jeres bygning er 100 procent tæt for vandindtrængning. Hvis vi opdager defekter i og på jeres bygning i forbindelse med udførelsen af vores arbejde, stopper vi straks og gør jer opmærksom på, hvad vi har konstateret.

Det er så op til jer som kunde at tage stilling til, om vi skal fortsætte vores arbejde eller vente, til defekten er blevet udbedret fra jeres side.

Hvis en sådan situation skulle opstå, er det jer som kunde, der er ansvarlig for betaling for den eventuelle ekstra tid, vi bruger, samt for ekstra udgift til liftleje, indtil I har udbedret skaden, så vi igen kan fortsætte vores arbejde.

Det er jeres ansvar som kunde, at jeres bygning og facader er helt i orden uden defekter og utætheder, inden vi ankommer for at udføre en rensningsopgave for jer.

Ved især gamle overflader og facader kan det ikke undgås, at der efter mange års slid er små defekter og skader i overfladen. Vi vil inden opstart af opgaven for jer gøre jer opmærksom på dette.