Vi er fagmænd med ekspertise inden for

Imprægnering af fliser

Imprægnering af fliser efter rens

Vi har i DLCS arbejdet med overfladerensning og beskyttelse siden 2003. Vi baserer derfor vores arbejdsmetoder på vores erfaring med lignende opgaver.

Derfor kender vi til vigtigheden af at imprægnere og beskytte en overflade efter endt afrensning. Dette forlænger holdbarheden af flisen og gør fremadrettet fliserne mere rengøringsvenlige.

Pris på imprægnering

Vil du have en pris på imprægnering af dine fliser? Vi sender gerne et gratis og uforpligtende tilbud på fliseimprægnering eller imprægnering af bygningsoverflader. Udfyld formularen. Så kontakter vi dig inden for 1-2 arbejdsdage. Hvis du er meget konkret, når du beskriver opgaven, samt vedhæfter billeder af opgaven, kan vi i mange tilfælde sende dig et tilbud med en skarp pris samme dag.

Imprægnering og beskyttelse af fliser

Ved at imprægnere fliserne kort tid efter, de er lagt eller nyrenset, er det muligt at forlænge levetiden og bevare udseendet 

Imprægnering og beskyttelse af bygningsoverflader

Man kan også imprægnere overfladen på en bygning.

Ved at imprægnere overfladerne kort efter, at bygningen er opført, er det muligt at forlænge levetiden af din bygning.

Vi udfører imprægnering med mange forskellige funktioner, tilpasset overfladertype samt hvilken funktion, du ønsker at opnå.

Vi ser imprægnering udfylde samme funktion som en garage til din bil. Det danske vejr er ekstremt hårdt ved overflader. Derfor er det vigtigt at beskytte overfladerne optimalt.

DLCS rådgiver dig sådan, at du får den helt rigtige og bedste behandling og beskyttelse af det, du ønsker at holde pænt og sundt.

Ring eller udfyld formularen
Jeg er klar til en snak om muligheder, potientielle løsninger, og giver gerne en fast pris på opgaven det er helt uforpligtende.
Kontaktinfomationer

Telefon:  5055 4404
E-mail: info@dlcs.dk

Egå Møllevej 5, 8250 Egå
Klostertorv 4B, 8000 Aarhus C
Bjerringbrovej 210, 2610 Rødovre
CVR: 38212184

Udendørs fliseimprægnering

DLCS udfører imprægnering af fliser, trapper og andre overflader, både indendørs og udendørs. Vi påtager os alle slags beskyttelses- og imprægneringsopgaver.

Vi kan afgive en fast pris på imprægnering

Imprægnering til private eller erhverv? 
Uanset hvad, er DLCS klar til at opgaven.. Vi har over 15 års erfaring med rengøring og imprægnering af fliser og overflader, både indendørs og udendørs. til private, institutioner og firmaer.

Professionel rensning og imprægnering af alle slags overflader.

Hos DLCS har vi bred erfaring med imprægnering og beskyttelse af overflader, også på bevaringsværdige bygninger.

Produkter til rensning og imprægnering af fliser

Vi arbejder med flere typer af imprægneringsprodukter, og dette rådgiver vi gerne om ved indledningen af et projekt.

Valget af imprægneringsprodukter træffes ud fra overfladernes art, og hvilken funktion der ønskes.

Vi arbejder med produkter, der lægger sig uden på overfladen, samt produkter, der trænger dybt ind i overfladerne og går i forbindelse med overfladernes art.

Rensning og imprægnering af fliser

Vi kan assistere med totalløsninger – dvs. både rensning og imprægnering af dine fliser. (eller overflader) Kontakt os på tlf. 2634 4404 til en uforpligtende snak om opgaven.

Værd at vide om fliseimprægnering

Væsken trækker ca. 1-2 cm ned i flisen, og der dannes en beskyttende hinde, som forhindrer, at fugt trænger ind.

For at få det bedste resultat skal fliserne være helt nye eller nyrensede.

Imprægnering af fliser indendørs sørger for, at vand og olieholdige væsker er nemme at fjerne, samt for, at snavs og kalkrester nemt kan skylles væk med vand.

Spørgsmål og svar om fliseimprægnering

Imprægnering beskytter mod fugt og fjerner derfor alger, mos og flisepest.

Dette afhænger af, hvilken slags fliser du har. Mange imprægneringsvæsker er fremstillet specifikt til de forskellige materialer, der anvendes til fliserne.

De bedste produkter giver op til 5-10 års beskyttelse. Dog kan der forekomme alger allerede efter 1-2 år, hvis du er hårdt ramt. En imprægnering vil få fliserne til at fremstå nye igen og er som regel væsenligt billigere end udskiftning.